Ekm

Rehber Öğretmenlerimizden öğrencilerimize 'rehberlik servisinin tanıtılması', 'akran zorbalığı' ve 'iletişim becerileri' üzerine eğitim düzenlendi.

Ekm

3/H ve 4/N sınıfı öğrencilerimiz Beypazarı Anadolu Açık Hava Müzesi Yaşayan Köy' ü gezdiler.

Ekm

Sincan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize 'diyabet' konulu bilgilendirme yapıldı.

Ekm

2. Sınıf öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurundaydı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz T.C. Ankara Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından yapılan kontroller sonucunda Sıfır Atık Belgesi'ne layık görüldü.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Sinem BAYRAKTAR ve Elçin AYYILDIZ

Yaptıkları e twinning projeleriyle

Hem ulusal hem avrupa kalite etiketi alarak güzel bir başarıya imza atmışlardır.

Başarılarının devami diliyoruz.

"Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" okulumuzda coşku içerinde kutlandı.

Nis

Italya, Azerbaycan ve Türkiye ortaklı etwinning projesinde 1 / F sınıfı Azerbaycan a meydan okuyor

Mrt

Ek binamızın yapılması nedrniyle kaybolan okul bahçesi çizgilerimiz belediye tarafından yenilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.