Sincan İl Genel Meclisi İlkokulu

Osmanlı Mah. Kova Cad. No 7 Sincan / ANKARA
Vizyon
Ülke düzeyinde; Eğitimde bir adım önce, bir adım önde olan ve çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul olmak.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmek için varız. Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Vatanını, bayrağını seven, milletine saygılı, tarih şuuruna sahip inançlı nesiller olmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır. Yenilikçi eğitim anlayışında projeler üreten öğretmenlerimizi destekleyen bir okul olmaktır.
FATİH Projesinde Türkiye de ilk pilot okul...
Öğretim Şekli :Normal Eğitim( Tam Gün)
09.00-14.40
Kalorifer- doğalgaz
Ulaşım
50348 SARAYCIK YOLU 1.DURAK BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE SARAYCIK-SİNCAN-YENİKENT MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
OSMANLI MAH. KOVA SOKAK NO: 7 SİNCAN/ANKARA E-Mail Adresi: 733623@meb.k12.tr
İLE 25 KM UZAKLIKTA, İLÇE MERKEZİNE 3 KM UZAKLIKTADIR.